Vi har genom ett samarbete med ÅSÖwebbutik för kockar, konditorier och specialistbutiker testat en rad olika couvertur från Felchlin. En fantastiskt spännande och rolig uppgift att få testa dessa couverturer i en rad olika pralinrecept. Vi har använt chokladen i både skal och fyllningar.

Couvertur från Felchlin är härlig att arbeta med och det är lätt att få tunna glansiga skal. Vi har tempererat chokladen både genom tablering på marmorskiva och genom vid mindre mängder temperera med mycryo.

Dessa olika chokladsorter har vi testat och fler recept kommer att publiceras från dessa couvrturer

1. Bolivia mörk 68%

2. Caramelito mjölk 36%

3. Edelweiss vit 36%

4. Elvesia mörk 74% eko

5. Elvesia mjölk 42% Grand cru

6. Maracaibo Clasificado 65%

7. Maracaibo Creole 49%

8. Madagascar mörk 64%

9. Sao Palme

Recepten är våra egna och vi hoppas ni kommer att hitta inspiration genom att testa både recept och choklad!

Här kommer länkar till våra recept:

1. Blåbär med agar agar

2. Grönmynta

3. Hallon och lakrits

5. Kaffe med Baileys

6. Stjärnanis med messmörkola