SWISS EDUCATION GROUP/ CULINARY ARTS ACADEMY SWITZERLAND

Culinary Arts Academy Switzerland, en del av SEG-Swiss Education Group, en världsledande leverantör av Kock- och Konditorutbildningar i Schweiz. På skolans Konditorfokuserade campus i chokladstaden Luzern bedrivs en utbildning inom konditori och chokladkonst av erfarna och välutbildade instruktörer med enorm passion för sitt yrke. Studenterna lär sig bland annat att göra praliner, men också tryfflar, tallriksdesserter, avancerade tårtor, chokladstatyer, sockerskulpturer och mycket mer innan de beger sig ut på internationella praktikplatser.

Culinary Arts Academy Switzerland har fötts och utvecklats som en del av Swiss Education Groups vision att koppla ihop världsledande företag inom Besöksnäringen med människor som drömmer om att göra en yrkeskarriär av sin passion. Med studenter från hela världen, och ett globalt nätverk av branschpartners, skapar de morgondagens konditorstjärnor.
Skolan välkomnar varje år ett stort antal svenska studenter, varav många återvänder efter sin utbildning för att bidra till branschens fortsatta utveckling.

swisseducation

swisseducationgroupscandinavia

seg_scandinavia