Gör du Sveriges bästa praliner? Tävla i Det Stora Pralinslaget och ta reda på det!
För alla proffs, amatörer och mittemellan-pralinörer.

Årets vinnare utses av en jury på Bak- & Chokladfestivalen på Schweiziska Torget i Stockholm den 12 oktober 2019 kl 15.30-16.30.

Vinnaren av Det Stora Pralinslaget 2019
presenteras i Journal Chocolat’s vårnummer 2020 tillsammans med sitt vinnande recept och får dessutom presentkort på 10.000 kronor att handla varor för hos våra olika sponsorer!

Hur går det till?
Tävlingsbidraget är 20 likadana gjutna praliner med minst två olika fyllningar (i samma pralin) som du skickar till 4 juryteam (5 praliner per team) måndagen den 9 september 2019 – adresser meddelas i bekräftelsemailet.

Av tävlingsbidragen väljer juryn ut 5 finalister (presenteras i slutet av September här på Pralinslagets hemsida, FB & insta) som ska infinna sig på Stockholmsmässan på Schweiziska Torget lördagen den 12 oktober kl 15.30-16.30 tillsammans med sina tävlingspraliner.

Anmäl dig idag!
Anmälan görs till: anmalan@pralinslaget.se
Uppge: Namn, ev. företagsnamn, adress, e-postadress samt telefonnummer. Du kommer få en bekräftelse samt information om hur du går vidare. Anmälningsavgift: 300 SEK. Sista anmälningsdagen/samt att betala in anmälnings avgiften är 2 september 2019.


Juryteam
Jurymedlemmar
Tävlingsregler
Här kan du anmäla dig