Min pralin har växt fram under ca ett års tid. Jag har fått aha upplevelser på pralinslag som jag deltagit i, samt själv experimenterat med smaker och texturer hemma i köket. Han ”den där jante” har tyvärr allt för ofta fått styra mitt liv.. NU då jag äntligen vågade att anmäla mig till årets Pralinslag, så fick jag ett rejält adrenalinpåslag. Så därför blev namnet Starstrucked.. ngt spännande och minnesvärt.. lite som då man möter en kändis! För när viss choklad, rätt smaker och ytterligheter möts så kan det oxå bli spännande… Syrlig morot möter len lemoncello och så kommer det där spraket att uppstå då man känner smaken av anis och citronskal i knäckigt skal. Förhoppningsvis något man minns länge! Ett stjärnmöte.. Därav 24 karats guldstrecket ovanpå… 
Gick med i FB gruppen Pralinmakare 22 Februari 2019. Läste inlägg, kollade Youtube, funderade, våndades… Plockade fram och plockade undan mina ingredienser ett antal gånger. Sen bestämde jag mig i slutet på mars för att NU eller aldrig. Sen var jag fast! 
Jag har deltagit i 3 fantastiskt trevliga och lärorika Pralinslag. Mitt första var ”Höganäs möter San Jose” hos Höganäs Vanilj och Choklad.  Det andra var ”The Pink Panther Projekt” för Morand & Nilsson hos Chocolatte, Helsingborg och nu det tredje var för Milly hos Kakaobolaget, Skåne Tranås. Det bästa med dessa är inte bara att man utvecklas och lär sig saker, utan att man får underbara vänner och personer som man kan byta ideer och tankar med.  F.ö så är jag en hobby entusiast på bakning och pralinmakeri… Tycker det är kul att glädja andra med lite gott till fikat. 
Min pralins skal är gjort av Hacienda San José 100% och fyllningchoklad är Callebaut W8 Intense.

Gräddhyllans praliner