Mötesplats för alla Sveriges chokladälskare & pralinmakare med info om chokladevent, kurser, workshops

Bagaren & Kocken

Vi är glada att även detta år få nöjet att presentera Bagaren och Kocken som en av våra sponsorer till Det Stora Pralinslaget 2020 !

Bagaren och Kocken sponsrar vinnaren med 1000:- att få handla i en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap!! Här får vinnaren nöjet att botanisera bland det mesta eller varför inte besöka butiken i Göteborg!

——————————————————————————————————————–

Så här beskriver sig Bagaren och Kocken:

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi skickar varje år ut tusentals paket till nöjda kunder över hela Skandinavien.

Idag är vi ca 40 st medarbetare som ser till att vi har rätt sortiment, spännande kampanjer, kunnig kundservice och snabba leveranser. Vi lägger stort värde och stolthet i att kunna leverera hög kvalitet och en trygg och säker köpupplevelse.

Bagaren och Kocken jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar.

Vi vill att du ska ha så bra förutsättning­ar som möjligt för att lyckas i köket. Både när det gäller känslan ett kök förmedlar till utseende­t men även köksredskap som gör matlag­ningen och bakningen roligare – och slutresultatet bättre.

Det handlar inte bara om det som slutligen hamnar på tallriken, utan resan som leder dit.

Vi vill kunna ge liv åt all den pas­sion som finns i och runt köket. Vår övertygelse är att vem som helst kan lyckas i köket och att med rätt nycklar blir glädjen mycket större.

Bagaren & Kocken
Bagaren & Kocken
Bagaren & Kocken