Femtorp – Din söta leverantör

Femtorp har det mesta du behöver för pralintillverkning och för produktion av desserter, bakverk, glass och tårtor! Vi har funnits på marknaden i över 25 år och erbjuder ett brett sortiment av premiumprodukter, så som choklad, färger och smaksättare. 

Femtorp startade i Malmö, där huvudkontor och lager fortfarande finns, av två kompisar vid namn Håkan och Clas. Den första produkten som lanserades i Sverige under Femtorps flagg var en vattenvispad chokladmousse – den första i sitt slag i Sverige! Idag är Femtorp synonymt med ett brett sortiment av söta livsmedel, och kanske framför allt med choklad av premiumkvalitet. Både Håkan och Clas är fortfarande verksamma i Femtorp och enligt dem ligger Femtorps framgångskoncept i att alltid låta kunderna vara med och styra sortimentet samt att erbjuda produkter som verkligen håller vad de lovar!

Hållbar choklad

Hos Femtorp hittar du hållbart framställd choklad av hög kvalitet från väletablerade Chocovic, Cacao Barry och Callebaut. Oavsett vilken typ av choklad du behöver till din produktion, hjälper vi dig att hitta rätt choklad just för dig!

Färger

Våra livsmedelsfärger hjälper dig att sätta färg på dina kreationer! Vi har ett fint sortiment av både fettlösliga och vattenlösliga färger av hög kvalitet, samt ett brett utbud av helt naturliga färger, från våra leverantörer PCB Creation och Colourfood Professional. 

Se mer av vårt sortiment på WWW.FEMTORP.SE