Vi är stolta att presentera Yrgo – Yrkeshögskolan i Göteborg som sponsrar Det Stora Pralinslaget med lokal för den stora websända finalen den 11/10 !!

På Yrgos ettåriga YH-utbildning ”Bagare och konditor” varvas praktiska med teoretiska kunskaper för att utbilda framtidens kreativa bagare och konditorer. Studerande får träna på allt från klassiska bageri- och konditoriprodukter till moderna produkter och tekniker, lära sig kreativt hantverk för bakverk och tårtor och får möjlighet att avlägga gesällprov. En stor del av utbildningen består av LIA, yrkeshögskolans motsvarighet till praktik, där de studerande får träning i yrkesrollen och möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen. Utbildningen bygger vidare på grundutbildningen inom gymnasieskolan eller vuxenutbildningen.

Yrgo, högre yrkesutbildning Göteborg har ett av Sveriges största och bredaste utbud av YH-utbildningar med över 50 utbildningar inom flera olika områden. Vi utvecklar och driver alla våra utbildningar tillsammans med branschföretag och offentliga organisationer för att de studerande ska få den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden.