Tävlingsnummer 27 med tävlingsbidraget ”Passion for yuzu”
Chokladsort: Felchlin bionda & Valrhona Inspiration Yuzu

Under min praktik på konditoriavdelningen i en hotellrestaurang så fick jag göra en pralin alldeles själv. Jag valde att göra en ganache med smak av passion & yuzu, i ett blont skal. Så när jag tänkte vad för pralin  jag skulle göra till DSP 2020, ville jag göra en signaturpralin — en pralin som speglar mig som pralinmakare. Då tänkte jag på den pralinen, men jag ville ta pralinen till en ny nivå, så det är med en förbättrad utseende och innehåll. 

Utbildning:
Gymnasieutbildning inom konditori/bageri
Yrkeshögskolan i Kristianstad för konditor/bagare
Gesällbrev

Jobbat som konditor i tre år, professionellt med praliner i någon månad under detta året, men nu har jag pralinmakandet som hobby igen. Jobbar som cafébiträde/barista för tillfället.

Sally pastry