Victor Schack

Victor Schack tillhör den yngre generationen hungriga och ambitiösa kockar och företagare. Han har redan samlat på sig ett par medaljer med det skånska kocklaget Skåne Kulinar. VM silver 2018 och OS guld 2022 med siktet inställt ett VM guld 2022. 

Victor driver Blåsingsborgs Gårdshotell vid Stenhuvuds Nationalpark som plats-& kökschef. Han driver sig egen cateringfirma Svindyrkock som tar upplevelsen av en fine dining krog hem till gästerna. Under våren köpte Victor ett nedlagt industrimejeri från 1900-talet i byn Sankt Olof med ambitionen att skapa Österlens nya mötesplats för mat och dryck.

Victor strävar efter stilen ”lantligt & elegant” oavsett om det är verksamheter eller matlagning. Det ska vara enkelt, rustikt och ärligt med en elegant och genomtänkt touch. Ingenting lämnas till slumpen. 

’”Victor arbetar gärna med choklad i sina menyer. -Jag tycker verkligen att choklad alltid har en plats i mina menyer då jag själv älskar choklad. Victor gör gärna sina egna praliner från grunden. Favoritfyllningarna är kola havssalt och mörk choklad med cointreau blodapelsin”

Gamla Mejeriet: www.gamlamejan.se FB & Instagram: gamlamejan.se 
Svindyrkock: www.svindyrkock.se FB & Instagram: svindyrkock

victor.schack