Form: Pavoni PC 115

Skal och botten: Felchlin Elvesia 74%

Färg: Spraya med bronsfärg (Marron)med airbrusch genom valfri stjärntyll. Tyllen som använts har sju flikar

Messmörkola med choklad

130g messmör

20g smör

100g Felchlin Caramellito 36%

80g socker

50g glukos

150g grädde

Ett par kryddmått ättikssprit

  • Blanda messmör, socker, grädde, glukos och ättikssprit i en tjockbottnad kastrull och koka på svag värme till temperaturen mäter omk 112 grader. Tar omkring en timme.
  • Rör försiktigt då och då med träslev så att det inte bränner fast i botten
  • Tag av från värmen när kolan nått omkring 112 grader och kylslå
  • Rör därefter ner 100g Felchlin Caramelito. Rör tills chokladen smällt och kolan blir homogen
  • Låt svalna till under 32 grader och fyll sedan skalen
  • Låt fyllningen sätta sig och locka nästa dag