Chokladhuset i Limhamn är importör och distributör av flertalet välkända konfektyrmärken från olika länder i Europa. I deras sortiment återfinns chokladkakor, praliner, couverturechoklad, fruktpuréer och pralinéer för egen tillverkning, presentförpackningar, marsipan, kolor, nougat, lakrits mm. Alla varianter av sött kan man säga!

De strävar efter att erbjuda konfektyr av hög kvalitet till bra pris. Säkra leveranser och god service är nyckelord för Chokladhuset i Limhamn. 

Bolaget bildades för drygt 20 år sedan under namnet Handelsfirman Agente och var då en av de första distributörerna för mörk choklad på den svenska marknaden. År 2004 flyttade bolaget till nya lokaler och utvecklades i samband med detta till aktiebolaget Chokladhuset i Limhamn. År 2008 introducerade företaget högkvalitativ dansk lakrits mot den svenska marknaden som sedermera skulle visa sig bli startskottet på den svenska lakritsvågen.

Idag drivs Chokladhuset i Limhamn av bröderna Martin & Tobias Stamer. Företaget fokuserar på att leverera ett brett sortiment av diverse sötsaker gentemot konfektyrbutiker landet över, men har även specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativ choklad och kunskap gentemot chocolatierer, restauranger och konditorier.

chokladhusetlimhamn

Chokladhusetlimhamn

Michelcluizelsverige