Även detta år har vi nöjet att få presentera Lyckas med mat som en av våra sponsorer i Det Stora Pralinslaget!

Lyckas med mat har allt man behöver för att fortsätta att lyckas med praliner och andra nöjen i köket! Vad sägs om pralinformar, bak- och köksutrustning samt allt för bröllop och kalas! Här kan du klicka dig direkt till deras choklad avdelning.

Så här Beskriver sig Lyckas med mat!

Vi på Lyckas med mat vill inspirera våra kunder till att lyckas med bakning och matlagning, för att finna glädjen i köket!

På Lyckasmedmat.se får du receptinspiration och smarta produkttips som underlättar tiden som spenderas i köket. Du kan välja mellan noga utvalda högkvalitativa bakredskap och köksredskap.
Det började som ett hobbyprojekt, en blogg med mat- och drinkrecept, vilket senare födde idén till webbutiken som startades år 2006 av Peder Näslund. Med erfarenhet i restaurangbranschen som köksmästare och restaurangchef i över 20 år, inspirerades Peder till att lansera en webbutik för bak- och matintresserade. Under sajtens uppstart fanns lagret hemma i Peders källare, med 25 produkter och 3 leverantörer. Tre år senare flyttade företaget till större lokaler i Luleå och hade då utökat till 30 leverantörer med över tusen produkter på lager. Den fysiska butiken i Luleå öppnades år 2011, och idag har företaget ett åttiotal varumärken med över 8000 köksartiklar på eget lager.


Vill du lyckas med mat? Spana in sortimentet på Lyckasmedmat.se!

lyckasmedmat

lyckasmedmat

lyckasmedmat