Äntligen dags för ett nytt Chokladkalas i Göteborg!! Boka redan nu helgen den 2-4/10!

Pralinslaget är stolta samarbetspartners med Stefan Adolfsson på Göteborgs choklad-, lakrits och delikatessfestival och hoppas att några småskaliga pralinmakare vill vara med och ställa ut och sälja sina praliner på Festivalen!! Man behöver inte ha ett företag för att ställa ut och sälja i ”Pralinmontern”.

Detta gäller enligt Stefan:

Du skall själv tillverka samtliga praliner eller andra chokladprodukter. Som småskalig tillverkning räknas att du själv tillverkar dina produkter och säljer dem privat eller genom en webbshop. Om du har en butik räknas detta inte som småskalig tillverkning eller om du har anställda i företaget! Det finns totalt 10 platser i en samlingsmonter, där varje tillverkare kan välja mellan två storlekar på monterytan. Den lilla med en bordsyta av 90x75cm eller en större monteryta av180x75cm, där du kan visa upp ditt varumärke, produkter och sälja dina varor.

Monterpriser för samtliga dagar

Lilla montern: 1800:- exkl moms

Stora montern: 3100:- exkl moms

I monterpriset ingår följande: Del i monterbord, eluttag 220v, befintlig belysning & matta. Du får även med din företagsinformation, logga, en produktbild samt webbadress på festivalens hemsida, som årligen besöks av upp till 50.000 besökare och företag. Om du inte har ett registrerat företag behöver du vara insatt i Skatteverkets regler för försäljning på Torg och marknadshandel.

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/inkomster/torgochmarknadshandel.4.18e1b10334ebe8bc80003665.html

Intresseanmälan och pris får du genom att skicka ett mail till stefan@chokladkalaset.se

Är du intresserad av att sälja dina praliner och kanske också vill lämna några praliner till Pralinslagets Pralinprovning som kommer att hållas på Festivalen kan du också höra av dig till Pralinslagets Annika Löf på info@pralinslaget.se

Läs mer om mässan på och se filmen https://chokladkalaset.se/ Hemsidan kommer att uppdateras i april!

Vi återkommer med mer information!!