![](https://usercontent.one/wp/www.pralinslaget.se/wp-content/uploads/2020/03/2C94BC19-1D80-462B-843E-944DB853EDAF_1_201_a-2-300x214.jpeg?media=1636657345)
Form: CW1046
Färg/mönster: gul & svart stänk
Skal: Cacao Barry Zephyr Caramel
Citronganach
150 g grädde
skal från 2 citroner
15 g honung
200 g vit choklad
- Koka upp grädde, honung och citronskal. Låt dra i 30 minuter.
- Koka upp igen och häll över chokladen.
- Mixa slätt.
- Fyll pralinskal till hälften när tryffeln svalnat till 30°C.
Lakritsganach
100 g grädde
15 g glykos
180 g vit choklad
20 g lakritsextrakt (dr Oetker)
- Koka upp grädde och glukos
- Häll uppkoket över chokladen och mixa till en slät tryffel.
- Fyll ovanpå citronganachen när tryffeln svalnat till 30°C.